Meny

Bli med inn i hodet på Mama MOO!

Alt jeg vil er dette: Å lage skikkelige skinnvesker med sjel og skjønnhet – som varer skjempelenge. (Eller kjempelenge, da. Det var bare så fristende med enda en skj-lyd.)

Verden trenger ikke mer billig ræl som går i stykker med en gang. Som Vivienne Westwood – for øvrig kanskje verdens kuleste dame – sier: “Buy less. Choose well. Make it last.”

Jepp.

Som designer er jeg utrolig opptatt av at du skal kunne bruke den samme vesken til nesten alt: På jobb, på byen, på stranda, på tur, på fest. Og at du kan gjøre det i år etter år.

Det er kanskje derfor jeg jobber med skinn: Det er et nydelig, levende naturmateriale som tåler nesten alt. Og som varer nesten evig.

Det vakreste er at skinnet med tiden vil endre seg og slites på forskjellige måter avhengig av hvem du er og hvordan du bruker det: Vesken din blir dermed også historien om deg – full av sjel og personlighet!

Okey. Det var litt om MOO-filosofien.

Under kommer et kjapt kræsjkurs til bestselger-modellene våre akkurat nå!

Dolce Cow – totevesken/shopping vesken vår som koster 2900,-

Dolce Cow. Jeg har tegnet veeeeldig mange type nett i de 15 årene jeg har designet vesker og føler selv – i all beskjedenhet – at her fikk jeg det skikkelig til:) Det er et nett som er veldig lett å bruke, stappe ting nedi, samtidig som det er mulig å organisere seg pga inndelingen inni. Det finnes 2 lommer utenpå hovedrommet, samt 2 glidelåslommer. Skinnet blir deilig mykt ved bruk og den sitter behagelig over skulderen. Den kommer i fargene konjakk, dusty pink, svart og flaskegrønn.

 

Dolce mini reisemappe 799,-

En liten skinnsak som er gull til organisering i større vesker eller til pass +++ på reise, eller som clutch.

 

Carrier Sister svart over og Carrier Sister i karamell under. 2900,-

Carrier-veskene kommer i 4 størrelser, der alle kan bæres på ulike måter: I hånden, crossbody og over skulderen.

Carrier Sister er en mellomstor veske som rommer ganske mye, men ikke nødvendigvis en PC. Du får plass til det du trenger på en dagstur.  Den kommer i fargene svart, karamell og sennep.

Skinnets struktur kommer fra at skinnet er stemplet. Eller som jeg har døpt det: «Kua som ville være en elefant»:)

Carrier Sweety 2200,-

 

Carrier Sweety. Den minste Carrier-vesken som rommer det aller nødvendigste. Den kan bæres crossbody eller som en clutch, alt etter humøret ditt:) Den kommer i 3 farger; karamell, svart og rust.

 

Carrier Cow er The Big Mama i serien. Den rommer en PC + + + Det er en veske med attitude. Den har en innvendig lomme med glidelås og en åpen lomme til mobil eller kort. At den kan bæres på ulike måter er også ganske digg – vi jenter har jo en tendens til å ta med oss halve livet i en så stor veske:) Om du er mer en vertikalveskedame, sjekk ut Carrier Pro.

Smil, Karianne – Mama MOO

Les mer

OK

Du vil ikke tro hva som skjedde …

Nei takk