Meny

Bli med inn i hodet på Mama MOO!

Alt jeg vil er dette: Å lage skikkelige skinnvesker med sjel og skjønnhet – som varer skjempelenge. (Eller kjempelenge, da. Det var bare så fristende med enda en skj-lyd.)

Om hodet mitt var et lemen, hadde det eksplodert og ligget splætta på fortauet nå…

Det var kanskje litt makabert, men ganske så sant: Hodet spinner som gal etter måter å holde min baby MOO flytende gjennom denne tiden. Som alle andre små bedrifter for tiden.

Vi er evige takknemlige for dere som heier på oss, handler hos oss og gir oss tips på hva vi kan gjøre. Det er nemlig det eneste som funker, at dere fortsetter å kjøpe vesker, så skal vi gjøre alt vi kan.

Verden trenger ikke mer billig ræl som går i stykker med en gang. Som Vivienne Westwood – for øvrig kanskje verdens kuleste dame – sier: “Buy less. Choose well. Make it last.”

Som designer er jeg opptatt av at du skal kunne bruke den samme vesken til nesten alt: På jobb, på byen, på stranden, på tur, på fest. Og at du kan gjøre det i år etter år.

Det er kanskje derfor jeg jobber med skinn: Det er et nydelig, levende naturmateriale som tåler nesten alt. Og som varer nesten evig.

Det vakreste er at skinnet med tiden vil endre seg og slites på forskjellige måter avhengig av hvem du er og hvordan du bruker det: Vesken din blir dermed også historien om deg – full av sjel og personlighet!

Okey. Det var litt om MOO-filosofien.

Smil, Karianne – Mama MOO

Les mer

OK

Du vil ikke tro hva som skjedde …

Nei takk

Sett deg på venteliste! Vi sender deg en e-post når produktet er tilbake på lager.