Meny

Hurra – vi har senket prisene!

Da MOO så dagens lys for 15 år siden, var strategien klar: Vi skulle lage designvesker av fantastisk kvalitet – som tålte vårt røffe, nordiske klima. Og vi skulle selge veskene i butikker over hele landet.

I 2019 er strategien like klar: Vi lager fortsatt designvesker av fantastisk kvalitet, som skal tåle både vind, regn, sludd, snø og skinnende sol. Men i de siste årene har vi dreid mer og mer av salget over på nett. Og nå kan vi endelig gjøre det vi har gledet oss til lenge:

Vi har senket prisene våre. Kraftig.

Fra nå vil vi kun jobbe med noen få og utvalgte butikker i Norge – og først og fremst selge via moo.no.

Og ved å nesten kutte ut et helt ledd (butikkene), kan vi nå tilby samtlige MOO-vesker til en markant lavere pris enn tidligere.

Det koster å lage vesker på den måten vi gjør; at vi bruker mykt ku- og kalveskinn av beste merke fra Argentina og Italia, at veskene sys av fagfolk under gode arbeidsforhold og at vi aldri firer på kvaliteten. Men nå ble de likevel en god del billigere.

(Vil du likevel helst kjenne litt på vesken før du kjøper den, har vi enda en god nyhet: Vi utvider åpningstidene i vår lille butikk & showroom på Bislett i Theresesgate 31C og er åpne tirsdager, onsdager og torsdager fra kl. 11–18. Uansett er det hyggelig om du kommer innom!)

«No dog ever pissed on a moving car», sa Tom Waits en gang. Og er det noe vi har lært i denne bransjen, er det nettopp det, du kan ikke stå stille. Du må utvikle deg og lære hele tiden. Og tilpasse deg den tiden du lever i.

Men det er jo ekstra hyggelig når endringene betyr gode nyheter for den vi setter aller høyest. Nemlig deg.

Kom gjerne med tilbakemeldinger eller spørsmål.

Vi gleder oss til fortsettelsen!

Smil,
Karianne

 

 

 

Du vil ikke tro hva som skjedde …

Nei takk