Meny
La Kawaii-moo-dolce-cow

La Kawaii x MOO

Her er det du trenger: en håndmalt veske med ditt personlige monogram – du bestemmer font på egne initialer eller palett på deilige striper! MOO har lansert samarbeid med kunstkonseptet La Kawaii.

Vi har lansert et eksklusivt samarbeid med kunstkonseptet La Kawaii. Med en forkjærlighet for farge og et ønske om å elevere hverdagsuniformen og spre glede, fant to ildsjeler hverandre. I varm eller kald fargepalett, blir veskene håndmalt på etterspørsel. Motivene varierer mellom fire spennende monogram- fonter og striper i en forfriskende fargekomposisjon, spesielt designet for MOO.

Med base i en delt filosofi med tro på kvalitet over kvantitet, og i en verden hvor bærekraft får større plass, er dette vår løsning. Ved å ta MOO sitt kvalitetsskinn som lerret, har La Kawaii skapt et rom for en mer leken og fargerik hverdag.

Du får selv mulighet til å bestemme font og farge på monogram eller striper. Veskene blir helt unike og gjenspeiler brukerens smak og personlighet – what’s not to love?!

La Kawaii x MOO er made to order og vil være tilgjengelig på MOO.no og i MOO Brand Store.

Send mail til moo@moo.no om du ønsker å bestille eller ønsker en prisliste. Samarbeidet koster mellom 3450 – 6000 kroner.

TJOHOO!!

Les mer

OK

Du vil ikke tro hva som skjedde …

Nei takk

Sett deg på venteliste! Vi sender deg en e-post når produktet er tilbake på lager.