Meny

«Meet the Carriers»

– Carrier-familien er blitt fire! Carrier Cow har de siste årene vært vår store bestselger. Nå har vi endelig gleden av å presentere resten av familien!

Jeg elsket Carrier Cow fra dag én, men hadde aldri drømt om at den skulle bli populær.

Carrier-serien er vesker med attitude der skinnet får lov til å være helten. Den har mange ulike bæremuligheter og er litt som en vakker potet – den kan funke til nesten alt! Og så digger jeg det elefanthud-pregede skinnet. (Eller som jeg sier til datteren min: «Det var en gang en ku som så gjerne ville bli en elefant».

CARRIER COW

Den store veskebagen. God plass til PC og annet hverdagstæsj. Jeg bruker den også som treningsbag! (Husk skinnet blir deilig, mykt ved bruk.)

Carrier Cow, kr 3,900

CARRIER PRO

En kul, stående variant av Carrier Cow – for deg som liker å bære vertikalt! Plass til PC. (Husk skinnet blir deilig, mykt ved bruk.)

Carrier Pro kr 3,900

CARRIER SISTER

Den perfekte størrelsen for en hverdagsveske – for deg som ikke trenger å bære på en maskin. (Husk skinnet blir deilig, mykt ved bruk.)

CARRIER SWEETY

En dandy, liten sak for deg som ikke drasser halve livet med deg:) Plass til briller, lommebok, nøkler og leppestift. (Husk skinnet blir deilig, mykt ved bruk.)

Carrier Sweety, kr 2,500

Les mer

OK

Du vil ikke tro hva som skjedde …

Nei takk