Meny

«Meet the Carriers»

– Carrier-familien er blitt fem! Carrier Cow har de siste årene vært vår store bestselger. Nå har vi endelig gleden av å presentere resten av familien!

Jeg elsket Carrier Cow fra dag én, men hadde aldri drømt om at den skulle bli populær.

Carrier Cow kr 3 490
Carrier Sweety kr 2 200

Det er en veske med attitude der skinnet får lov til å være helten. Den har mange ulike bæremuligheter og er litt som en vakker potet – den kan funke til nesten alt! Og så digger jeg det elefanthud-pregede skinnet. (Eller som jeg sier til datteren min: «Det var en gang en ku som så gjerne ville bli en elefant».)

Carrier Cow-skulderveske,sort
Carrier Cow kr 3 490

Den store veskebagen. God plass til PC og annet hverdagstæsj. Jeg bruker den også som treningsbag! (Husk skinnet blir deilig, mykt ved bruk.)

Carrier Pro kr 3 490

En kul, stående variant av Carrier Cow – for deg som liker å bære vertikalt! Plass til PC. (Husk skinnet blir deilig, mykt ved bruk.)

Carrier Sister kr 2 900

Den perfekte størrelsen for en hverdagsveske – for deg som ikke trenger å bære på en maskin. (Husk skinnet blir deilig, mykt ved bruk.)

Carrier Sweety kr 2 200

En dandy, liten sak for deg som ikke drasser halve livet med deg:) Plass til briller, lommebok, nøkler og leppestift. (Husk skinnet blir deilig, mykt ved bruk.)

Carrier Fix kr 720

En smart og lekker skinnmappe for organisering i store vesker. Eller bruk den som en egen, liten clutch.

Les mer

OK

Du vil ikke tro hva som skjedde …

Nei takk