Meny

MOO AMAZING TOP FIVE

Hvem har dere kjøpt frem på topp fem?

Det er ikke til å stikke under en stol at det er mange fine vesker fra MOO (sånn rent objektivt, så klart). Bruksområdene er mange og størrelsene enda fler og derfor er det mange som spør meg om hvilke vesker som er våre aller mest populære.

Så, her kommer en liste over MOO AMAZING TOP FIVE 2020:

1.DOLCE COW i konjakk

Dolce Cow, kr 3,300

Dolce Cow, er en tote bag med fem smarte lommer/«rom». Vesken er ufôret, men har to innsydde lommer med glidelås i hovedrommet. Hovedrommet lukkes med to magnetknapper. Det er i tillegg åpne lommer på hver side av hovedrommet, der hankene er festet, som gjør at de «lukkes» når vesken bæres.

2. DOLCE SISTER i konjakk

Dolce Sister, kr 3,500

En liten tote som er praktisk! Den har fem rom og egen lomme til tlf. Den er feminin og røff på en gang siden den ene skulderremmen er i kanvas.

3. CARRIER COW i svart

Carrier Cow, kr 3,900

Med sitt røffe og avslappede utseende, er Carrier Cow skuldervesken som passer til alt. Denne svarte skinnvesken rommer mye! Det eksklusive skinnet fra Italia er preget med elefantskinnmønster som gjør den helt unik i sitt uttrykk. Skinnet blir mykt og deilig ved bruk! Vesken kan bæres enten i hånden ved bruk av de korte «skinnbåndene», eller over skulderen. Den lange stroppen er laget i kanvas med skinndetaljer, kan justeres og er avtagbar. Alle våres produkter er laget fra kalver som blir brukt i matproduksjon

4. CARRIER SISTER i svart

Carrier Sister, kr 3,250

Carrier Sister er lillesøsteren til vår Carrier Cow. Dette er en skinnveske hvor du har plass til et lesebrett og/eller lap top (11 tommer), lommebok, briller, nøkler og litt til. Vesken har to «skinnbånd» til å holde i, om du ønsker å bære vesken i hånden. I tillegg har den en kanvas skulderstropp med skinndetaljer som er behagelig å bære på skulderen. Skinnet er preget med elefanthudmønster, men er laget av eksklusivt skinn fra Italia. Fargen på foret er i varm beige, noe som gir god oversikt over innhold i vesken.

5. BUZZY COW i beige

Buzzy Cow, kr 3000

Buzzy Cow er en nett og klassisk skulderveske i kalveskinn, som rommer en laptop og litt til. Lommen foran gjør det enkelt å organisere. Kan bæres over skulderen eller crossbody. Remmens bredde gjør den behagelig å ha på skulderen. Den er laget i kanvas med skinndetaljer og er justerbar.

Smil, mama MOO

Les mer

OK

Du vil ikke tro hva som skjedde …

Nei takk