Meny

«MOO on Tour 2019»

– Vil du ha hjemmebesøk av MOO & meg? – For å være helt ærlig: Noen ganger er det ganske ensomt å være designer, buhuu! I hvert fall når det aller meste av salget skjer på nettet. Kort fortalt: Jeg savner mer kontakt med dere som liker MOO!

Jeg savner å høre akkurat hva dere liker, hva dere savner og ønsker dere – og ikke minst, hva dere synes jeg bør slutte å lage med en eneste gang.

(Og så savner jeg litt det å selge vesker til noen som har et ansikt – og ikke bare en e-post-adresse…)

Derfor – tatarata! – kommer jeg på hjemmebesøk til de som har lyst til å ha en skikkelig MOO-kveld!

Er dere en vennegjeng på min 10 personer, kommer jeg kjørende med bilen full av vesker og litt bobler. En av dere må hoste kvelden, et par timer med kos sammen med gode venninner, vesker, bobler – og meg, da:)

Jeg tenkte jeg skulle starte på Østlandet, så si ifra om du har lyst på besøk!
Meld deg på her: moo@moo.no

Smil,
Karianne

Du vil ikke tro hva som skjedde …

Nei takk