Meny

«MOO on Tour 2020»

– Vil du ha hjemmebesøk av MOO & meg? – For å være helt ærlig: Noen ganger er det ganske ensomt å være designer, buhuu! I hvert fall når det aller meste av salget skjer på nettet. Kort fortalt: Jeg savner mer kontakt med dere som liker MOO!

Jeg savner å høre akkurat hva dere liker, hva dere savner og ønsker dere – og ikke minst, hva dere synes jeg bør slutte å lage med en eneste gang.

(Og så savner jeg litt det å selge vesker til noen som har et ansikt – og ikke bare en epost-adresse…). Jeg er også ganske god til å finne ut hva du trenger til ditt bruk og elsker å snakke om farger:)

Derfor – tatarata! – kommer jeg (og Line) på hjemmebesøk til de som har lyst til å ha en skikkelig MOO-kveld!

Er dere en vennegjeng på min. 25 personer, kommer vi kjørende med bilen full av vesker og litt bobler. En av dere må hoste kvelden, det betyr ikke oppvartning, vi har med saltstenger og bobler:) Det hele varer fra 1–2 timer. Jeg snakker litt om tanken bak MOO og veskene – produksjonen, hvordan ta vare på vesken din og andre ting dere måtte lure på rundt vesker og skinn. Vi reiser gjerne til deg om du bor i innlandet, på Sørlandet, Vestlandet eller nordpå, så si ifra om du har lyst på besøk!
Send en mail til: moo@moo.no

Smil,
Karianne

Les mer

OK

Du vil ikke tro hva som skjedde …

Nei takk