MOO tar ansvar ♥️

Ta ansvar for tingene sine og passe på at de varer lengst mulig. Det er også viktig å gjøre kloke kjøp. Stille seg spørsmål som: trenger jeg virkelig denne? Har jeg noe som ligner hjemme? Og hvor kommer dette produktet fra?

MOO produserer alt i Italia, utenfor Firenze. Vi spesialiserer oss på kalveskinn og bruker kun «restavfall» fra matproduksjon. Det er vi stolte av og mener at så lenge det blir spist kjøtt, så er det fint at vi kan bidra med å utnytte skinnet som ellers blir kastet.

Våre produsenter er medlemmer av Leather Working Group, en global gruppe som graderer og godkjenner at alle innenfor forsyningskjeden møter EU sine krav og retningslinjer innenfor miljø, etikk og bærekraftig produksjon.

Veskene fra MOO er derfor laget av høykvalitetsskinn som varer leeenge. Hvert sesongskifte oppfordrer vi deg til å gi vesken litt ekstra kjærlighet, akkurat som man gjør med sko. Før du tar «tasko» i bruk, sett den inn med impregneringsspray. Før du setter den vekk, gå over og sjekk at den ikke har flekker – har vesken det, vask den, sett vesken inn med fett og la den bo i en dust bag til du skal bruke den igjen. Da vil vesken så og si leve for alltid 🙂

Ukategorisert

Du vil ikke tro hva som skjedde …

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”true” ajax=”true”]

Nei takk

Sett deg på venteliste! Vi sender deg en e-post når produktet er tilbake på lager.

No fields found, please go to settings & save/reset fields