Meny

MOO x Ludvig Wiese

Vårt nye vindu med keramikk fra Ludvig Wiese.

Si hei til vårt nye vindu!

Denne gangen er vi så heldige å få Ludvig Wieses fantastiske keramikk i vinduet vårt. Ludvig er en ung kunstner bosatt i Oslo, som lager alt fra smykker og vesker til keramikk.

Ord fra kunstneren:

Jeg har alltid hatt en trang til å skape og utforske nytt håndverk og materialer, derfor forelsket jeg meg i leire da denne råvaren behøver en omfattende prosess. Jeg elsker å jobbe med leire ved å skape teksturer og forme mitt eget formspråk. Leiren er min måte å fortelle historier om våre vakre omgivelser.

Noen ganger tegner jeg ideen til en ny skapelse, men som oftest skaper jeg ut fra følelser og ren intuisjon. Jeg drives av naturlige ting, som resulterer i rå og organiske kreasjoner som har sitt eget unike uttrykk og historie.
Jeg liker å kombinere kontraster mellom den myke organiske formen og det harde materialet, så verkene mine fremstår både maskuline og feminine med sine lette og robuste former. 

Kom innom å se denne fantastiske keramikk serien. Alle vasene er til salgs.

Ludvig kan kontaktes på mail: Ludvigsamsingwiese@gmail.com

Utstillingen vil stå ut året 😊

Les mer

OK

Du vil ikke tro hva som skjedde …

Nei takk

Sett deg på venteliste! Vi sender deg en e-post når produktet er tilbake på lager.