Meny

MOO x Makerie Studio

Bli kjent med Julie Wilkinson som står bak høstens unikum 🍂

Høstens butikkvindu er laget av det kreative studioet, Makerie Studio, som har base i Oslo og London, men jobber over heeele verden.

Vi har tatt en prat med flinke Julie som står bak høstens vidundervindu!

Fortell oss litt om Makerie Studio.

Makerie Studio er et papirkunst og sett-design studio som har base i Oslo og London. Joy Horscroft og jeg etablerte studioet i 2010 med et ønske om å lage intrikate og vakre presentasjoner for kommersielle og private kunder, og siden har vi hatt muligheten til å jobbe med klienter over hele verden. Noen av våre største visuelle inspirasjoner er antikke malerier og møbler i tillegg til moderne kunst og vi er opptatt av å lage ting som uttrykker en følelse av under og skjønnet. Vi designer våre utstillinger fra start til slutt og lager alt for hånd. Det å bo i Oslo har gitt meg et friskt perspektiv på skandinavisk design og estetikk, noe jeg inkluderer i vårt arbeid mer og mer; enkelhet er så beroligende.

Terrazzomønsteret har Julie laget for hånd ved å klippe opp skinnbiter fra tidligere MOO-kolleksjoner.(Foto: Ludvig Samsing Wiese)

Hva var tankene dine bak butikkvinduet du har laget for MOO?

Vi ble først og fremst inspirert av alle materialene MOO-veskene er laget av – så mange vakre farger og mønstre! Vi fant også den åpne løsningen i MOO Brand Store veldig interessant, hvor kunder ofte kan se Karianne og teamet jobbe, noe som er uvanlig for et designermerke. Det at man kan se designprosessen “in action” rett ved disken, fikk meg med en gang til å ville lage et gigantisk moodboard for utstillingsvinduet ved å implementere noen av MOO sine vakre skinnprøver. Dette var også en fin måte å gi nytt liv til avkapp fra design prosessen. Mange av formene i vinduet kan også males om igjen og brukes som nye utstillinger. Vinduet er en abstrakt tolkning på MOO sin estetikk, og var en sann glede å lage – det er ikke hver dag du får lov til å kutte opp lekkert kalveskinn til hundrevis av vakre skinnbiter til et terrazzomønster.

(Foto: Ludvig Samsing Wiese)

Hva forlater du aldri huset ditt uten?

Bortsett fra hverdagnødvendigheter, en pakke med italiensk lakris og skisseboken min 🙂

Hva er ditt favoritt skinnprodukt?

Mine svarte skinnstøvletter ✨

Hva er din guilty pleasure?

Cappuccino – jeg hadde drukket ti om dagen om jeg kunne.

(Foto: Ludvig Samsing Wiese)

MOO x Makerie Studio står ut oktober i Bogstadveien 25 – velkommen!

Les mer

OK

Du vil ikke tro hva som skjedde …

Nei takk