Meny

– Det er like skummelt hver gang.

Mama MOO om den nye kolleksjonen.

– For meg er det julaften tre ganger i året! Den i desember, pluss de to gangene jeg tar i mot en ny kolleksjon. For Karianne Sæther, designer og gründer i MOO, er det lite som overgår følelsen idet lastebilen ankommer med sesongens splitter nye vesker i bagasjerommet.

– Dagene i forkant av en levering har jeg en fryktblandet fryd i hele kroppen. Er produktene som jeg har ønsket? Er fargene som de skal? Etter 13 år, er det fortsatt like gøy og skummelt å åpne eskene. Jeg har lovet meg selv at den dagen jeg ikke hopper opp og ned og lager masse høye lyder når nye vesker kommer inn i Theresesgate 31c på Bislett, skal jeg slutte.

Høstens kolleksjon handler om kontraster.

Umiskjennelig MOO

FallWinter’18-kolleksjonen er umiskjennelig MOO, men likevel skiller den seg ut. På fargene. Eller rettere sagt, kombinasjonen av farger.

– Jeg er sjeldent glad i farger. De gjør noe med sansene, med hele meg. Noen farger har jeg lyst til å spise, andre har jeg lyst til å ta på, andre gjør meg glad og noen vil jeg bare ha rundt meg. I denne serien med vesker og bager, har jeg kombinert noen av de fargene jeg er aller mest glad i, sier Karianne.

 «We belong together» = Farger som trives sammen!

Tre fargekombinasjoner

Kolleksjonen, som har fått navnet «We belong together», består særlig av tre fargekombinasjoner: Militærgrønn/konjakk, blå/mørkebrun og gul/Sort.

– Kolleksjonen har tre serier, hver med sin «fargehelt», altså en farge som dominerer.

FallWinter’18-kolleksjonen til MOO er produsert i Italia, rett utenfor Firenze. Karianne jobber i dag med tre små fabrikker i dette området. 

Den populære weekendbagen Andiamo Cow er tilbake i nye fargerkombinasjoner.

Les mer

OK

Du vil ikke tro hva som skjedde …

Nei takk

Sett deg på venteliste! Vi sender deg en e-post når produktet er tilbake på lager.