The Strømpris Collection

Når nettene er kalde og strømprisen høy, holder Bææ by MOO deg varm med votter, luer og tøffelsokker i deeeilig saueskinn.

Rester fra saueskinnsproduksjon blir til helt unike produkter

Dette er en kolleksjon laget av avkapp og rester fra produksjon av saueskinnsjakker i Italia, noe som gjør hvert produkt helt unikt. Fargetonen og fôret vil derfor variere innenfor hver farge. Kolleksjonen består av luer, tøffelsokker og votter i 100% shearling.

Bææ Shearling City Lue

Bææ Shearling City Lue

En varm og elegant lue i saueskinn fôret med deilig ull, perfekt for kalde vinterdager. Luen kommer i fargene cognac, beige og brun i èn størrelse som passer de fleste. 

Bææ Shearling Mittens

Bææ Shearling Mittens 

Våre Bææ Shearling Mittens er deeeilige votter laget av saueskinn og fôret med ull, og vi mener; det eneste som holder hendene varme i kulden. De kommer i fargene brun, cognac og svart i størrelse S/M og M/L.

Bææ Shearling Tøffelsokk

Bææ Shearling Tøffelsokk

Bææ Shearling Tøffelsokk er varme tøffelsokker i deeeilig saueskinn, fôret med ull som varmer godt rundt foten. Tøffelsokkene har myke såler og er derfor lette og fleksible. De kommer i størrelse 36-41 i fargene brun, mørk brun, beige og cognac.

Du vil ikke tro hva som skjedde …

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”true” ajax=”true”]

Nei takk

Sett deg på venteliste! Vi sender deg en e-post når produktet er tilbake på lager.