AMAZING TOP FIVE – april!

En fantastisk april er lagt bak oss. Vi håper du klarte å narre noen den 1.april og at du nøt påskeferien med dine kjære ?.
Det blir sakte men sikkert mer vårlig i luften og det gjenspeiles i veskene dere har kjøpt frem som deres favoritter. Denne måneden er det de små og mellomstore veskene våre som har vært deres favoritter.

1. Dolce Sister

På førsteplass har vi “Dolce Sister”. Dette er en liten praktisk totebag med fem rom og en egen lomme til mobilen. I april kom den tilbake i natur og det er herrrlig å se at dere er like glade for det som oss.

2. Buzzy Mini

Buzzy Mini er en liten, klassisk og sporty hverdagsveske. Denne kan styles opp ved å bytte ut crossbodyremen med en kort skulderrem.

3. Dolce Cow

Dolce Cow er storesøsteren til Dolce Sister. Den har fem smarte rom og rommer en laptop opptil 16″.

4. Aunty Cow

Aunty Cow er en liten og elegant veske med bred bunn som gjør at det er plass til ganske så mye, selv om den går under kategorien liten veske.

5. Sista Cow

Sista Cow er en mellomstor myk skinnveske med glidelås. Vesken har en tvinnet skulderrem i deilig mykt kalveskinn i tillegg til en lengre avtagbar skinnrem som gjør at den kan bæres behagelig på skulderen eller crossbody.

TOPP 3 TILBEHØR

1. Call Cow

2. Small Mess

3. Buzzy Shoulder

Ukategorisert

Du vil ikke tro hva som skjedde …

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”true” ajax=”true”]

Nei takk

Sett deg på venteliste! Vi sender deg en e-post når produktet er tilbake på lager.

No fields found, please go to settings & save/reset fields