fbpx

Når du bruker www.moo.no, gir du oss i Moolight AS tilgang til opplysninger om deg. Her kan du lese hvilke opplysninger vi lagrer, hvordan vi gjør det og hva vi bruker dem til.

Informasjonskapsler

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler, som nesten alle andre nettsider, slik at vi kan lage en bedre nettside for deg. Informasjonskapslene eller cookies er små tekstfiler som lagres på din datamaskin, nettbrett eller mobil når du bruker nettsteder.

Avvise og slette informasjonskapsler

Dersom du ikke vil akseptere bruk av informasjonskapsler, kan du gå inn og avvise disse ved å endre innstillingene i nettleseren.

Webanalyse

Vi i Moolight AS bruker Google Analytics for å analysere bruken av våre nettsider. Dette er en viktig del av arbeidet med å lage en best mulig nettbutikk for brukerne våre. Vi får informasjon om blant annet hvilke sider som er mest besøkt, hvilke nettsider brukerne kommer fra, hvor lenge besøket varer og hvilke nettlesere brukerne har.

Vi anonymiserer alle ip-adresser og ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Data knyttet til informasjonskapsler slettes automatisk 50 måneder etter registering.

Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

Personopplysninger

Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger. Grunnlaget for å lagre og behandle opplysningene er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til en person, for eksempel navn, bosted, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse.

Dine rettigheter

Du har rett til å vite hva som lagres om deg og du har rett til å bli glemt. Ønsker du oversikt over lagrede personopplysinger eller ønsker at disse skal slettes så kan du kontakte oss på moo@moo.no.

Nettbutikk

Vi lagrer personopplysninger i forbindelse med bestillinger i nettbutikken. Opplysningene blir brukt til håndtering av ordre, eventuelle bytter/reklamasjoner og bokføring. I tillegg kan vi bruke informasjon om dine produktinteresser og kjøp fra oss, for å hjelpe oss med å forbedre nettstedets design og dine handleopplevelser på nett og i butikk. Informasjonen som lagres er navn, e-post, leverings- og faktureringsadresse og ordrehistorikk. Vi tar vare på opplysningene i 5 år i henhold til regnskapsloven. Vi lagrer ikke sensitive opplysninger som personnummer, kortinformasjon eller kredittinformasjon. Vi kan kontakte deg på epost vedrørende bestillinger.

Ta kontakt om du ønsker å slette personlige opplysninger så vil vi anonymisere dine ordre. Husk da å ta vare på alle kvitteringer for garantier og reklamasjoner.

Betaling via Klarna eller VIPPS

Vi bruker Klarna og VIPPS til betaling. De henter inn personopplysninger om deg ved kjøp. Klarna og VIPPS er en selvstendige behandlere av dine personopplysninger. Klarnas personvernerklæring  Personvernerklæring Vipps

Nyhetsbrev

Du kan abonnere på nyhetsbrev slik at du mottar nyheter og informasjon på e-post fra Moolight AS.

E-postadressen brukes til å sende deg nyhetsbrev via tjenesten Hubspot og kan også ved samtykke bli brukt av Moolight AS på Facebook og andre plattformer for å vise deg tilpassede digitale annonser. Vi gir ikke ut e-postadressen din til andre tredjeparter, eller bruker den til formål du ikke har samtykket til.

I nyhetsbrev du får av oss er det lenker for å melde deg av nyhetsbrevet og til personopplysninger. Du kan få innsyn i hvilke data som er registrert, og kan selv velge å fjerne eller oppdatere opplysningene. Vi tar vare på dine opplysninger frem til du trekker tilbake ditt samtykke ved å melde deg av vårt nyhetsbrev eller tar direkte kontakt med oss.

Endringer i denne personvernerklæringen

Moolight AS forbeholder seg retten til å gjøre endringer i sin personvernerklæring eller praksis. Oppdaterte retningslinjer vil alltid være tilgjengelig på vår nettside. Vi oppfordrer deg derfor til å sjekke denne siden fra tid til annen, og spesielt hver gang du bruker nettbutikken vår.

Remarketing

Denne nettsiden bruker Google AdWords og Facebook Remarketing Tags, og Facebook Custom Audiences Tags.

Google AdWords og Facebook remarketing brukes for å annonsere på tredjeparts nettsider til tidligere besøkende på våre sider. Dette kan være i form av en annonse på Googles søk, en side i Google Display Network, eller på Facebook.

Du kan melde deg av disse remarketing-tjenestene:

Du vil ikke tro hva som skjedde …

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”true” ajax=”true”]

Nei takk

Sett deg på venteliste! Vi sender deg en e-post når produktet er tilbake på lager.