Meny

FAQ

Vi har samlet spørsmålene vi oftest mottar fra dere ☺️

Åpningstider:

MOO Brand Store, Bogstadveien 25, mandag-onsdag 10–17, torsdag-fredag 10–18 og lørdag 10-16. Og MOO.no er døgnåpen!

Kontakt oss:

For alle henvendelser send oss en mail på moo@moo.no – vi vil høre fra deg!

Hvor i landet selges MOO vesker?

I MOO Brand Store (Bogstadveien 25), Suser i Sivet (Cara Pro, Cara Cow og Frid Cow) og på MOO.no.

Har jeg returrett?

Yes, det har du. På alle nettbestillinger har du 14 dager åpent kjøp.

Selger dere gavekort?

Ja, det gjør vi. Gavekortene kan kun disponeres i butikk og er gyldig i 2 år. De kan kjøpes i butikk eller via mail (moo@moo.no).

Hva er unikt eller spesielt med MOO-vesker?

Vi designer vesker som funker for norske damer. De er praktiske, litt nedpå (no bling) og amazing (he he), akkurat som oss damer flest. Og de varer leeeenge.

Hvilke vesker rommer en PC/Mac?

Vi har flere vesker som rommer en laptop. Buzzy Pro og Cara Pro er designet til å passe en 15″ laptop (Mac: 24,7 x 36 cm). Du vil også få plass i en Carrier Cow, Dolce Cow og Chiic Cow.

Hva er størrelsesforskjellen mellom Carrier Cow / Carrier sister og Dolce Cow / Dolce Sister?

I Carrier-serien og Dolce-serien har vi en stor og liten versjon av vesken. De som heter Cow er størst og er liksom mammaen i familien. Den rommer en laptop, treningstøy, notatbøker og champagne (om du vil)! Så kommer Sister, som er den digge mellomstore vesken med plass til det du trenger i hverdagen.

I Carrier-serien har vi til og med en Sweety som er den søte lille vesken som rommer det aller viktigste – mobil, kort, briller (x2) og leppestift. Den er fin for deg som skal ut på vift eller ikke trenger å ha med deg så mye i hverdagen.

Hvor produseres veskene til MOO og hva slags skinn bruker dere?

MOO produserer vesker og belter like utenfor Firenze i Italia på to familiedrevende fabrikker. Skinnet i alle MOO-veskene kommer fra italienske kalver fra matproduksjon.

Hva gjør jeg om vesken min er blitt skitten?

Anbefalt vedlikehold varierer avhengig av veske og skinn, men et godt utgangspunkt er å vaske forsiktig med lunkent vann og pittelitt grønnsåpe. La vesken lufttørke, hengende på en knagg – vekk fra varmekabler. Når den er helt tørr, sett den inn med litt fukt og impregnering. For flere vedlikeholdstips, les mer HER.

Les mer

OK

Du vil ikke tro hva som skjedde …

Nei takk

Sett deg på venteliste! Vi sender deg en e-post når produktet er tilbake på lager.