fbpx

Åpningstider:

MOO Brand Store, Bogstadveien 25, mandag–onsdag 11–17, torsdag 11–18, fredag 11–17 og lørdag 10-16. Og MOO.no er døgnåpen!

Kontakt oss:

For alle henvendelser send oss en mail på moo@moo.no – vi vil høre fra deg!

Hvor i landet selges MOO vesker?

I MOO Brand Store. Bogstadveien 25 og på MOO.no.
Noen av våre styles selges også hos Suser i Sivet (Tønsberg) og suserisivet.no
og i enkelte Eplehuset-butikker / eplehuset.no

Har jeg returrett?

Yes, det har du. På alle nettbestillinger har du 14 dager åpent kjøp.

Selger dere gavekort?

Ja, det gjør vi. Gavekortene kan kun disponeres i butikk og er gyldig i 1 år. De kan kjøpes i butikk eller via mail (moo@moo.no).

Hva er unikt eller spesielt med MOO-vesker?

Vi designer vesker som funker for norske damer. De er praktiske, litt nedpå (no bling) og amazing (he he), akkurat som oss damer flest. Og de varer leeeenge.

Hvilke vesker rommer en PC/Mac?

Vi har flere vesker som rommer en laptop. Carrier Smoot, Chiic Cow og Dolce Cow er designet til å passe en 15″ laptop (Mac: 24,7 x 36 cm).

Hva er størrelsesforskjellen i Carrier- og Dolce-serien?

I Carrier-serien og Dolce-serien har vi en stor og liten versjon av vesken. De som heter Cow , Smooth eller Pro er størst og er liksom mammaen i familien. Den rommer en laptop, treningstøy, notatbøker og champagne (om du vil)! Så kommer Sister, som er den digge mellomstore vesken med plass til det du trenger i hverdagen.

I Carrier-serien har vi en Sweety og i Dolce-serien en Aunty, som er den søte lille vesken som rommer det aller viktigste – mobil, kort, briller og/eller solbriller – og leppestift så klart. Sweety og Aunty er for deg som skal ut på vift eller ikke trenger å ha med deg så mye i hverdagen.

Hvor produseres veskene til MOO og hva slags skinn bruker dere?

MOO produserer vesker og belter like utenfor Firenze i Italia på to familiedrevende fabrikker. Skinnet i alle MOO-veskene kommer fra italienske kalver fra matproduksjon.

Har dere jobbager til herre?

Vi har tre praktiske jobbager til herre. Affari Cow, Il Postino og City Pro.
Disse rommer t.o.m MacBook pro 14″ (H: 1.55 x B: 31.26 x D: 22.12 cm)

Hva gjør jeg om vesken min er blitt skitten?

Anbefalt vedlikehold varierer avhengig av veske og skinn, men et godt utgangspunkt er å vaske forsiktig med lunkent vann og pittelitt grønnsåpe. La vesken lufttørke, hengende på en knagg – vekk fra varmekabler. Når den er helt tørr, sett den inn med litt fukt og impregnering. For flere vedlikeholdstips, les mer her!

Du vil ikke tro hva som skjedde …

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”true” ajax=”true”]

Nei takk

Sett deg på venteliste! Vi sender deg en e-post når produktet er tilbake på lager.