fbpx

AMAZING TOP FIVE – August

En fantastisk sommer er forbi og hverdagen er i gang igjen for fullt, noe som reflekteres i hvilke vesker dere har kjøpt frem som deres favoritter denne måneden. For i august er det våre store vesker med plass til alt det du trenger i hverdagen (pluss litt til) dere har likt aller best?.


Her er våre amazing top five i august:

Dolce Cow konjakk 3700 kr

1. Dolce Cow

Det er kanskje den mest allsidige vesken vi har. Den kan like gjerne brukes til jobb (det er nemlig plass til en laptop) som på piknik. «Føttene» under vesken gjør at den alltid vil stå, uansett hvor deilig og mykt skinnet blir.

Chiic Cow natur 4500 kr

2. Chiic Cow og Carrier Sister

På en delt andreplass har vi Chiic Cow og Carrier Sister. Chiic Cow er en stor og god veske med deilige skinnflettede håndtak til å bære i hånden. Den sitter overraskende bra på kroppen når den bæres «crossbody», som gjør denne vesken til en kamelon av en veske.

Carrier Sister svart 3690 kr

Carrier sister er en stilig mellomstor veske som kan bæres på tre forskjellige måter og som rommer det man skulle trenge i løpet av dagen.

Carrier Cow taupe 4500 kr

3. Carrier Cow

Med sitt røffe og avslappede utseende, er Carrier Cow vesken som passer til alt. Denne skinnvesken rommer mye! Dere likte fargen Taupe aller best.

Buzzy Mini svart 3190 kr

4. Buzzy Mini

Den klassiske lille sorte. Buzzy Mini fortsetter å være en favoritt hos dere. Den perfekte størrelsen når man ikke vil ha med seg for mye. Den er også enkel å pynte opp ved å bytte kanvas remmen.

Buzzy Pro mørk brun 3800 kr

5. Buzzy Pro

Work work work og litt fritid. Den klassiske jobbvesken som på et vipps kan forvandles til en penere variant når den bæres med skulderstropp. En praktisk og klassisk veske som bare funker.

TOPP 3 TILBEHØR:

Carrier Fix rosa 1090 kr

1. Quick Fix og Carrier Fix

På en delt førsteplass ligger Quick Fix og Carrier Fix. De perfekte clutchene til hverdag eller fest.

Carrier Shoulder svart 550 kr

2. Carrier Shoulder

Skinn-stroppen som endrer uttrykket på vesken din. I matchende skinn vil Carrier Cow, Carrier Sister og Carrier Sweety forvandles til en elegant versjon av seg selv.

Buzzy Crossbody mørk brun 700 kr

3. Crossbody skinnremmer

Et herlig alternativ til kanvasremmene til Buzzy Pro og Buzzy mini.

Smil fra MOO-team ??

Ukategorisert

Du vil ikke tro hva som skjedde …

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”true” ajax=”true”]

Nei takk

Sett deg på venteliste! Vi sender deg en e-post når produktet er tilbake på lager.