AMAZING TOP FIVE – Juli

For en deilig sommer det har vært! Strand, shopping, sene kvelder, sommerfest og lange late dager. Vi startet sommeren med en nylansering – Aunty Cow, som ble tatt sååå godt i mot! ?

Her er en liten oversikt over våre bestselgere i måneden JULI:

Aunty Cow rød 3 300 kr

1. Aunty Cow

Wow! Nykommeren gikk rett til topps! Tusen tusen takk for en herlig respons. Den svarte er utsolgt, men kommer tilbake i september.

Dolce Cow natur 3 700 kr

Dolce Cow

Aunty Cow deler 1. plassen med vår klassiske Dolce Cow. Totevesken med 5 rom, som passer til alt. Dere har likt fargen natur aller best.

Carrier Sister beige 3 690 kr

2. Carrier Sister

Vesken kom i denne nydelige fargen i mai og ble raskt en favoritt hos oss (og dere). En mellomstor veske som kan bæres på tre forskjellige måter og som rommer det man skulle trenge i løpet av dagen. Kommer også i fargene svart, elefantgrå og taupe.

Buzzy Mini svart 3 190 kr

3. Buzzy Mini

Den klassiske lille sorte. Buzzy Mini fortsetter å være en favoritt hos dere. Den perfekte størrelsen når man ikke vil ha med seg for mye. Den er også enkel å pynte opp ved å bytte kanvas remmen. Finnes også i beige.

Chiic Cow natur 4 500 kr

4. Chiic Cow

Chiic Cow er totevesken med det lille ekstra og som kan bære på flere forskjellige måter. Kommer med en avtagbar kanvasrem, som gjør at du kan bære vesken behagelig på skulderen eller crossbody. Finnes også i fargene svart og mud.

Carrier Sweety 3 090 kr

Carrier Sweety.

Kommer på delt 4. plass sammen med Chiic Cow. En veske som funker like bra til hverdags som på fest. Kan bæres i hånden som en clutch, på skulderen eller crossbody. Sååå fin med kort skulderstropp! Finnes i gul, beige, taupe og svart.

Top three – tilbehør!

Carrier Shoulder beige 550 kr

1. Korte skulderstropper

Mange som har oppgradert vesken med våre korte skulderstropper. Finnes til både Buzzy-serien og til Carrier-serien.

Carrier Fix 1 090 kr

2. Carrier Fix.

Den lille fikseren som funker like bra til organisering i vesken, som clutch til sommerfesten. Finnes i beige, svart og gul.

Kanvas Crossbody beige/krem 500 kr.

3. Kanvas Crossbody

En herlig rem i kanvas med forskjellige farger. Gi vesken din en makeover!

Smil fra MOO-team ??

Ukategorisert

Du vil ikke tro hva som skjedde …

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”true” ajax=”true”]

Nei takk

Sett deg på venteliste! Vi sender deg en e-post når produktet er tilbake på lager.