fbpx

AMAZING TOP FIVE – Mai

Det er ikke til å stikke under en stol at det er mange fine vesker fra MOO (sånn rent objektivt, så klart). Bruksområdene er mange og størrelsene enda fler og derfor blir vi ofte spurt om hvilke vesker som er våre aller mest populære. Her kommer en oversikt over hvilke vesker og tilbehør dere har kjøpt frem som deres favoritter i mai ??

Buzzy Mini Svart 2.900 kr
Finnes også i fargene beige, blå og en limited edition i oransje.

1. Buzzy Mini – en veske for alle de småtingene du trenger i hverdagen. Lommen foran på vesken gjør at den rommer mer en den ser ut. Den er lett i vekt, passer til en sporty damen så vel som en som liker det enkle. Den kan forvandles til en penere versjon av seg selv med en kort skulderrem.

Buzzy Pro Svart 3.600 kr.
Finnes i elefantgrå og mørk brun.

2. Buzzy Pro – ikke en dårlig andreplass. Vi er jo veldig glade i denne litt strammere vesken som funker like bra til jobb (ja den rommer en laptop) som i hverdagen om du liker å ta med deg litt mer en det aller nødvendigste. Den brede skulder remmen i kanvas gjør den behagelig å bære.

Chiic Mini Natur 2.700 kr
Kommer også i fargene beige og svart.

3. Chiic Mini – den lille feminine med innebygd kortholder er en av våre bestselgere også denne måneden. En veske i deilige sommer toner (og i svart). Den ligger deilig over skulderen eller nesten umerkbar når den bæres crossbody.

Carrier Cow Beige 4.200 kr.
Kommer også i svart og taupe.

4. Carrier Cow – vesken med attitude som rommer mye. Det er blant annet plass til en laptop i tillegg til vannflaske, matpakke, paraply ++ og vi liker å organisere annet stæsj med små skinnmapper som Carrier Fix eller Quick Fix, så det er noe system:) Vesken har en personlighet som endrer seg sammen med bæreren, den kan nemlig bæres på mange forskjellige måter. Carrier Cow er den MOO vesken som endrer seg absolutt mest fra ny til brukt!

Dolce Cow Natur 3.500 kr.
Finnes også i svart, mørk brun og konjakk.

5. Dolce Cow – kanskje den mest allsidige vesken MOO har i sitt sortiment. Den kan like gjerne brukes til jobb (det er nemlig plass til en laptop) som på piknik. Den har flere innvendige inndelinger som gjør at det er lett å få oversikt, pluss to lommer med glidelås til det du er mest redd for. «Føttene» under vesken gjør at den alltid vil stå, uansett hvor deilig og mykt skinnet blir.

TOPP TRE – Tilbehør

Hvilket tilbehør liker dere best da?… ?

Carrier Shoulder Beige 550,-

1. Korte skulderstropper – beholder førsteplassen fra april. En super enkel måte å fornye vesken din fra hverdag til fest, eller bare til en forandring.

Call Cow 1.700 kr
Kommer i fargene svart, rosa, grønn, beige, blå og bordo.

2. Call Cow – denne mobilvesken er en stooor favoritt hos oss! Finnes det en mer praktisk og deilig sommerveske? Plass til kort, mobil, nøkler og en leppestift. Det er jo ganske ofte det er det eneste vi egentlig trenger:)

Carrier Fix Gul 980 kr
Finnes også i fargene rosa, svart og beige.

3. Carrier Fix og Quick Fix

Fiiin i seg selv som en clutch hvor det er plass til mobil, nøkler + + eller som en organisator opp i en større veske. Et produkt som gjør hverdagen litt mer organisert tør vi påstå.

Smiiil fra MAMA MOO & MOO-team ❤️

Ukategorisert

Du vil ikke tro hva som skjedde …

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”true” ajax=”true”]

Nei takk

Sett deg på venteliste! Vi sender deg en e-post når produktet er tilbake på lager.