AMAZING TOP FIVE – April

Det er ikke til å stikke under en stol at det er mange fine vesker fra MOO (sånn rent objektivt, så klart). Bruksområdene er mange og størrelsene enda fler og derfor blir vi ofte spurt om hvilke vesker som er våre aller mest populære.

Her kommer en oversikt over hvilke vesker og tilbehør dere har kjøpt frem som deres favoritter i april. ?

Dolce Cow konjakk 3,500-
finnes også i svart, mørk brun og natur.

1. Dolce Cow – Tote bag, shopper, nett – et kjært barn kan brukes til så mangt. Klassikeren Dolce Cow i fargen konjakk. Kan liksom ikke bomme med denne. Den passer like godt til jobb, for det er plass til en laptop, som på picnic, eller bare i hverdagen når du vil ha med deg litt stæsj. Den blir deilig myk ved bruk og skinnet blir bare vakrere.

Carrier Sweety svart 2,800,-
Finnes i fargene elefantgrå, honning, mørk brun og taupe.

2. Carrier Sweety – Ikke en dårlig andreplass. Vi er jo veldig glade i denne litt strammere vesken som funker like bra som en hverdagsveske (for deg som ikke drasser halve livet rundt i vesken din?) som til fest. Vesken har en personlighet som endrer seg sammen med bæreren av vesken, den kan nemlig bæres på mange forskjellige måter.

Chiic Cow natur 4,200,-
Kommer i fargene natur, svart og konjakk

3. Chiic Cow – stor og god med deilige skinnflettede håndtak til å bære i hånden. Den sitter overraskende bra på kroppen når den bæres «crossbody», som gjør denne vesken til en kamelon av en veske.

Buzzy Mini svart 2,900,-
Kommer også i beige

4. Buzzy Mini – denne lille nykommeren sniker seg med måned for måned. Det må være noe med størrelsen, at den veier så lite, også tror jeg at lommen foran gjør den ekstra praktisk. Som mange av våre vesker, kan også denne forvandles til en liten skulderveske med våre korte skulderstropper.

Chiic Mini beige 2700,-
Finnes også i svart, natur og konjakk.

5. Chiic Mini – den lille feminine med innebygd kortholder. Dette er den minste vesken vi har og den er sååå myk, og i herlige naturlige nyanser (og sort). Den ligger deilig over skulderen eller nesten umerkbar når den bæres crossbody.

TOPP TRE – Tilbehør

Vi syns også det er litt gøy å se hva slags tilbehør dere liker best.

Carrier Shoulder svart 550,-

1. Korte skulderstropper – både Buzzy Shoulder og Carrier Shoulder er deres favoritt. De forvandler veskene, uten å overdrive.

Small Mess 990,-
Kommer i fargene svart, burgunder, natur og rød

2. Small Mess – skinnmappe/sminkepung. Oppi hverdagsvesken eller på badet; denne lille skinnmappen kan brukes til alt fra AirPods, nøkler, mobil til sminken din. Deilig å ta på er den også.

Call Cow svart 1,700,-
Kommer også i mørk brun, grønn, bordo og elefantgrå.

3. Call Cow – MobilveskeN med stor N, fordi den er sååå deilig praktisk. Mener det, må nesten prøves! Hvor deilig er det ikke å ha bankkort og mobil så lett tilgjengelig. Den henger jo bare der, som en slags kroppsdel. Jeg har sikkert spart flere timer i uken som jeg normalt ville brukt på å lete etter mobilen og lommeboken min.

Smiiil fra MAMA MOO & MOO-team ❤️

Ukategorisert

Du vil ikke tro hva som skjedde …

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”true” ajax=”true”]

Nei takk

Sett deg på venteliste! Vi sender deg en e-post når produktet er tilbake på lager.