AMAZING TOP FIVE – Juni

Her kommer en oversikt over hvilke vesker og tilbehør dere har kjøpt frem i juni ✨

Dolce Cow natur 3 500 kr.
Finnes også i svart, konjakk og mørk brun.

1. Dolce Cow. Kanskje den mest allsidige vesken MOO har i sitt sortiment. Den funker til alt! Enten du skal på jobb, på shopping, på reise, eller til stranda.

Buzzy Mini blå 2 900 kr
Finnes også i svart og beige.

2. Buzzy Mini. En liten og sporty veske som passer for alle. Kan forvandles til en penere versjon av seg selv med en kort skulderstropp, en kanvas rem eller en lang justerbar skinnrem.

Carrier Sweety gul 2 800 kr
Kommer også i svart, beige og taupe.

3. Carrier Sweety. Den lille søte med attitude. Denne gulfargen skriker SOOOMMER! Oppdater looken med en kort skulderstropp.

Chiic Cow natur 4 200 kr.

4. Chiic Cow. En totebag med det lille ekstra. Kul, chic og praktisk ved at du kan bære den crossbody, i hånden eller på skulderen.

Dolce Sister svart 3 700 kr.

5. Dolce Sister. En liten og praktisk toteveske. Den er både røff og avslappet, og kan bæres på tre forskjellige måter. Røff den opp med crossbody skinnrem, eller kanvas crossbody.

Topp tre tilbehør

Call Cow rosa 1 700 kr.
Finnes også i gul, blå og bordo.

1. Call Cow. Denne mobilvesken er en stooor favoritt hos oss! Finnes det en mer praktisk og deilig sommerveske? Plass til kort, mobil, nøkler og en leppestift. (Passet får også plass – tjohoo!)

Carrier Shoulder beige 550 kr

2. Korte skulderstropper. Fremdeles på topp. En super enkel måte å fornye vesken fra hverdag til fest, eller om du bare trenger en forandring.

Carrier Fix gul 990 kr.
Finnes i flere farger.

3. Carrier Fix og Quick Fix. Fiiin i seg selv som en clutch hvor det er plass til mobil, nøkler + + eller som en organisator opp i en større veske. Helt super på reise.

Smiiil fra MAMA MOO & MOO-team ❤️

Ukategorisert

Du vil ikke tro hva som skjedde …

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”true” ajax=”true”]

Nei takk

Sett deg på venteliste! Vi sender deg en e-post når produktet er tilbake på lager.

No fields found, please go to settings & save/reset fields