AMAZING TOP FIVE – Mars!

Det er ikke til å stikke under en stol at det er mange fine vesker fra MOO (sånn rent objektivt, så klart). Bruksområdene er mange og størrelsene enda fler og derfor blir vi ofte spurt om hvilke vesker som er våre aller mest populære.

Her kommer en oversikt over hvilke vesker og tilbehør dere har kjøpt frem som deres favoritter i mars ?

Buzzy Mini svart 2,900,-

1. Buzzy Mini – Dere har ganske så overlegent kjøpt frem Buzzy Mini som vinner i mars. Det er ganske så stas, når jeg designer en ny veske og dere tar den imot på denne måten. Selvtilliten stiger og jeg føler at jeg vet hva jeg driver med liksom:) Tuuusen takk, det inspirerer!

Carrier Sweety elefantgrå 2,800,-

2. Carrier Sweety – Ikke en dårlig andreplass. Vi er jo veldig glade i denne litt strammere vesken som funker like bra i hverdagen som til fest. Vesken har en personlighet som endrer seg sammen med bæreren av vesken.

Buzzy Pro svart 3,600,-
Buzzy Shoulder 550,-

3. Buzzy Pro – Work work work og litt fritid. Den klassiske jobbvesken som på et vipps kan forvandles til en penere variant når den bæres med skulderstropp. En praktisk og klassisk veske som bare funker.

Carrier Cow svart 4,200,-

4. Carrier Cow I am cool, hanging loose over skulderen eller i hånden. I denne vesken får du plass til det meste. Tydelig mange av oss som liker å holde mulighetene åpne:) Pssst! Den har også kommet inn i en ny farge; TAUPE!

Carrier Sister svart 3,400,-

5. Carrier Sister – Den mellomstore allrounderen. Veske størrelsen vi alle egentlig trenger, men ikke helt er klar over. Som sin mor (Carrier Cow) fungerer denne vesken like bra crossbody, over skulderen som i hånden, alt ettersom hvor tung vesken er og hva du har på deg.

TOP TREE – Tilbehør

Vi syns også det er litt gøy å se hva slags tilbehør dere liker best.

Carrier Shoulder svart 550,-

1. Korte skulderstropper. Både Buzzy Shoulder og Carrier Shoulder er deres favoritt.

Quick Fix 880,-

2. Quick Fix – Skinnmappe/clutch.

Call Cow 1,700,-

3. Call Cow – Mobilveske

Smiiil fra MOO-team ❤️

Ukategorisert

Du vil ikke tro hva som skjedde …

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”true” ajax=”true”]

Nei takk

Sett deg på venteliste! Vi sender deg en e-post når produktet er tilbake på lager.

No fields found, please go to settings & save/reset fields