fbpx

Designet for norske kvinner

Det er ikke alltid like lett for oss norske damer å se chicé ut. Det har selvfølgelig ikke noe med at vi ikke kan, men været i dette landet gjør det ikke praktisk mulig å trippe rundt på høye hæler og en kåpe drapert over skulderen.

(Jeg har selv bodd en del år i det store utland og merket hvor mye vanskeligere det er å føle seg digg med ti lag klær og finlandshette)

Ti lag eller ei, så har vi alle stæsj vi vil ha med oss i hverdagen (i større eller mindre mengder).

I 16 år har jeg forsøkt å designe vesker som passer i hverdagen, til oss norske kvinner – hvor mye går til multitasking av barn, jobb, handling, trening, møte venninner på café osv. 

Jeg tikker derfor alltid av 3 punkter når jeg designer;

⭐️ 1. Bruksområde – Vil denne vesken fungere i hverdagen?

⭐️ 2. Varighet – fordelen med skinn, er at det bare blir penere med årene og jeg ønsker derfor at designet også skal vare/være tidløst.

⭐️ 3.  Praktisk – hvordan ligger vesken på hoften i bevegelse, hvordan føles vesken over skulderen med stæsj i? Hvordan organisere seg i vesken? Og hvor praktisk er den egentlig?

Si piiiiip om dere ønsker å vite mer om hvorfor jeg gjør som jeg gjør, jeg svarer gladlig!

Jeg må også si;

Gud sååå mye jeg elsker skinn og hvordan det endres med tiden. Det er et materiale som slites ved eierens bruk og hvor alle får sin egen personlighet på et vis.

– MAMA MOO

Ukategorisert

Du vil ikke tro hva som skjedde …

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”true” ajax=”true”]

Nei takk

Sett deg på venteliste! Vi sender deg en e-post når produktet er tilbake på lager.