fbpx

AMAZING TOP FIVE – September

September var fin! En slags perfekt kombinasjon av sensommer hvor solen fortsatt varmer og tidlig høst med deilig krisp luft og vakre høstfarger ? I september fortsatte våre fantastiske store vesker med plass til alt du trenger (pluss litt til) å være deres favoritter.

Her er våre amazing top five i september:

1. Chiic Cow

På første plass finner vi Chiic Cow! En stor og god veske med deilige skinnflettede håndtak til å bære i hånden. Den sitter overraskende bra på kroppen når den bæres «crossbody», som gjør denne vesken til den perfekte hverdagsveske uavhengig om du sykler, tar trikken, kjører eller danser til jobb 🙂

Dolce Cow// Cognac 3700 kr

2. Dolce Cow

På andre plass har vi Dolce Cow. Den ultimate totebag med fem rom og kjøkken 😉 Den kan like gjerne brukes til jobb (det er nemlig plass til en laptop) som på piknik. «Føttene» under vesken gjør at den alltid vil stå, uansett hvor deilig og mykt skinnet blir.

Buzzy Mini// Brun 3190 kr

3. Buzzy Mini

Buzzy Mini fortsetter å være en favoritt hos dere, og i september kom den eeendelig tilbake i brun. Buzzy mini er den perfekte vesken når man ikke vil ha med seg for mye. Den er også enkel å pynte opp ved å bytte kanvas remmen.

Carrier Cow // Beige 4500 kr

4. Carrier Cow

Med sitt røffe og avslappede utseende, er Carrier Cow vesken som passer til alt. Den kan bæres på tre forskjellige måter og rommer alt det du trenger i løpet av dagen.

Carrier Sister // Taupe 3690 kr

5. Carrier Sister

På femteplass har vi lillesøsteren til Carrier Cow, Carrier Sister. Dette er en mellomstor veske med attitude. Som sin storesøster kan den bæres på 3 forskjellige måter og du har plass til et lesebrett og/eller bok, lommebok, briller, nøkler og litt til 😉

TOPP 3 TILBEHØR:

Buzzy Crossbody mørk brun 700 kr

1. Crossbody skinnremmer

Et herlig alternativ til kanvasremmene til Buzzy Pro og Buzzy mini.

Carrier Shoulder svart 550 kr

2. Carrier Shoulder

Skinn-stroppen som endrer uttrykket på vesken din. I matchende skinn vil Carrier Cow, Carrier Sister og Carrier Sweety forvandles til en elegant versjon av seg selv.

1. Quick Fix/ Carrier Fix og Small mess

På en delt tredjeplass har vi de perfekte clutchene til hverdag eller fest, Quick Fix, Carrier Fix og Small mess.

Smil fra MOO-team ??

Du vil ikke tro hva som skjedde …

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”true” ajax=”true”]

Nei takk

Sett deg på venteliste! Vi sender deg en e-post når produktet er tilbake på lager.