MOO x SIV’S HENDER

Teppene er personlige utrykk for mitt ønske om at vi trenger farger og vakre ting rundt oss i en ellers ganske tung og utfordrende samtid.”

Vi har tatt en prat med Siv Svendsen, hendene bak de fantastiske teppene som pryder vårt butikkvindu i disse dager.

Rainbow variation #10

Hvem er jeg?
Et menneske som har levd veldig mange liv og som fortsatt er nysgjerrig og spent på hva livet har å by på. Skuespillerutdannelse i bunnen, men jobbet mest i kulissene på et teater etter jeg flyttet tilbake til Norge i 1995 etter 12 år i utlandet. Jeg har også vært med å starte restaurant og drevet den en stund før Covid tvang den i kne. Takknemlig mamma til to flotte unge menn.

Til daglig jobber jeg med å utvikle historier til film og TV som manusforfatter her i Oslo.

Rainbow Variation #6


Da Covid 19 tok over verden vinteren 2020 ble jeg kjemperedd. Hele situasjonen var uvirkelig og veldig skummel – og fremtiden så mildt sagt svart ut. For å roe ned stresset og få en pause fra alle oppdateringen om sykdom og død, fant jeg frem ullgarn med masse fine farger og begynte å hekle mens jeg flyktet fra virkeligheten inn i TV-serier og filmer. Jeg heklet meg gjennom kilovis av garn og utallige historier – og teppene var nok preget av hvilken serie eller film jeg så på mens jeg laget dem. Det var forresten veldig mange som fikk fine teppe gaver den tiden. 

Rainbow Variation #2
In The Pink #1

Covid er heldigvis nå under kontroll, men jeg har fortsatt å hekle da jeg finner stor glede i å bruke hendene mine. Jeg bruker dem også når jeg skriver, men det er en mye lengre prosess, så det å kunne se noe konkret dukke opp mellom hendene mine her og nå er en stor gave som gir meg glede. 

Utrykket i teppene endrer seg med meg, og alle teppene er ONE of a KIND – ingen er like – det de har til felles er mange vakre farger. Jeg er opptatt av at det skal være vakkert. Jeg synes at det vakre og fargerike ofte er undervurdert. Det er mye grått og svart – og det er veldig kult … men jeg opplever at når folk kommer i nærheten av det vakre, så skjer det noe med dem – og med meg!

Rainbow Variation #7

Ønsker du å bestille et teppe?

For bestilling, ta direkte kontakt med Siv’s hender på 91767624 eller sisven@me.com
Made to order: Tepper kan lages på bestilling. Ta kontakt om du har spesielle fargeønsker etc.
Følg Siv’s hender på Instagram: instagram.com/Sivs13
Se hele katalogen her.

Good Morning Sunshine #1

Alle teppene er tilgjengelig i MOO Brand Store, og de er om mulig, enda vakrere i virkeligheten! Velkommen☀️.

Du vil ikke tro hva som skjedde …

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”true” ajax=”true”]

Nei takk

Sett deg på venteliste! Vi sender deg en e-post når produktet er tilbake på lager.

No fields found, please go to settings & save/reset fields